Koncert Benda Zaa U Klubu Feedback

Kada: -
Gde: (Balkanska 2a)
Rezervacije: 060 5688734

O događaju:

Bend ZAA je osnovan u februaru 2008. godine u Kruševcu (Srbija). Iza sebe imaju gotovo 250 nastupa u gradovima širom bivše Jugoslavije, a svirali su i u Austriji, Češkoj i Mađarskoj. Godine 2016. zahvaljujući nastupu ZAA u emisiji Tri boje zvuka, Sanju Vučić, vokal benda, odabrao je tim Radio televizije Srbije, da predstavlja Srbiju na Evrosongu, gde se plasirala u finale, osvojivši 18. mesto i brojne simpatije publike širom Evrope.

ZAA je prepoznatljiv po originalnim i energičnim nastupima, koje odlikuju upečatljivi plesni ritmovi u kombinaciji sa znalačkim improvizacijama. Njihov autentični izraz koji čini miks različitih stilova – od ska i daba, do post roka, džeza i panka, čini ZAA jedinstvenom muzičkom pojavom na ovim prostorima.

Posle brojnih uspeha koji su obeležili 2016. godinu – evrovizijskog nastupa vokala benda Sanje Vučić, zaokružene serije regionalnih nastupa kao promocije trećeg albuma i zapaženog nastupa na „Belgrade Beer Fest-u“, ZAA ide na jesenju mini-turneju. Posle koncerta u beogradskom Mikser Hausu, publika niškog „Feedback“ kluba moći će 9. decembra pored hitova poput „Unconditional Love“, „Irie & Kool“, „We“, „Good Things“, premijerno da čuje i nekoliko novih pesama.
„Dvehiljade šesnaesta je za mene bila veoma uspešna, ne samo zbog učešća na Evroviziji, već i zbog toga što ZAA sve intenzivnije radi na pesmama za četvrti studijski album. Zato smo i odlučili da ovu plodonosnu godinu obeležimo odličnim koncertima. Radujemo se nastupu pred odanom niškom publikom. Znamo da tu imamo ozbiljnu bazu fanova, i kao i do sada, pokazaćemo im da je ljubav uzajamna! Očekujte fenomenalnu energiju i mnogo dobru svirku“, poručuje Sanja Vučić.
Podršku ZAA na niškom koncertu pružiće „Marconiero“, koji je samostalno i kao deo benda „D-fence“ aktivan još od devedesetih, a u poslednje četiri godine nastupa sa „Jayus Jazz“ jazz džez-rok triom, koji se bez suvišne pompe polako, ali sigurno, kreće ka tome da originalnim kompozicijama ostavi vredan trag. U ovom sastavu predstaviće se i u Nišu pred koncerta ZAA.

Ulaznice za koncert po ceni od 400,00 dinara, a na dan koncerta 500,00 dinara, se mogu nabaviti od 25. Novembra u VINTAGE SHOP-u!

U susret predstojećim koncertima ZAA je objavio i spot za novu numeru „Trouble“, koji je inspirisan težnjom muzičara da na najneposredniji način prenesu poruku i emocije na slušaoce, kao i komentarima publike da bend najbolje zvuči na koncertima. Video je snimljen uživo u studiju „Košnica“ u Kruševcu, koji potpisuje i celokupnu audio i video produkciju i može se pogledati na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=xNHvbaLliF4.


Veb sajt: www.zaa.rs
Facebook: https://www.facebook.com/zaafbpage

Vidimo se u klubu od 22h!