Good Ol' Bastards i Fluid Underground @Feedback

Kada: -
Gde: (Balkanska 2a)
Rezervacije: 060 5688734

O događaju:

Good Ol' Bastards je bend iz Knjaževca, nastao početkom 2013. godine koji je imao manje personalne promene u samom pocetku, ali se postava ubrzo ustaljuje.
Članovi benda su: Vladimir Stefanović - gitara, Ivan Bogdanović – vokal, bas gitara, Slaviša Jelenković – bubanj.
Žanrovski se nisu ograničavali, njihova muzika predstavlja rezultat slušanja različitih bendova koji su na njih bitno uticali. Ako je definicija neophodna, onda bi to bio neki alternativni rok, stoner rok. Bend za sada ima jedan EP "…So many levels", snimljen krajem 2014.godine, koji nije doživeo zvanično izdanje. Snimljen je i spot za pesmu Running away sa navedenog EP-a, a sada su aktuelno u završnoj fazi snimanja prvog albuma.
Iza sebe imaju pristojan broj svirki, uglavnom u okolnim mestima (Knjaževac, Niš, Sokobanja, Zaječar, Negotin, Pirot, Leskovac, Kladovo, Vlasotince, Beograd...). Na Belgrade demo festu 2016. godine, u finalu su, u ukupnom plasmanu osvojili drugo mesto, a na osnovu glasova stručnog žirija prvo.

Fluid Underground, fuzz rock bend iz Vlasotinca, je nastao još, sada davne 2000.godine i uprkos tom vremenskom jazu uvek se držao maltene, jedne te iste tematike. Pod snažnim uticajima bendova, kao što su Sonic Youth,Mudhoney pa sve do žanrovski čvršćih veterana, Motorhead, Kyuss ili The Melvins, Fluid Underground je posle nekog vremena i posle više promena članova benda, stvorio sebi svojstven i prepoznatljiv zvuk. Bend ima iza sebe 3 albuma i jedan EP, a uveliko rade na četvrtom studijskom izdanju koje će nositi naziv ANTIMAJKA i koji polako privode kraju, a upravo žele da, u predstojećem periodu, predstave neke od pesama publici sa tog albuma.

Ulaz 150 din.
Vidimo se u klubu od 22h!