Međunarodni dan društvenih Igara u Goblinu

Kada: -
Gde: (Balkanska 2a)
Rezervacije: 060 5688734

O događaju:

Dođite da proslavimo Međunarodni dan društvenih igara zajedno, uz vaše i naše omiljene igre.

Igranje u Klubu se kao i do sada podrazumeva, a za ovaj event pripremili i par igara sa minijaturama (WarHammer 40K, Age of Sigmar, i druge) kao i prezentaciju igara u klubu Feedback (od 15-19h).

Za one koji žele da se poigraju, ulaznice se kupuju u prostorijama Kluba (cena ulaznice je 150 dinara, a za članove kluba 100 dinara) dok je za prezentaciju u klubu Feedback ulaz slobodan.

Na ovaj svečani dan, uključiće nam se i autori igre RIZIKvO iz Leskovca, koji će nam za ovu priliku doneti i kartu Niša i okoline za ovu sjajnu igru.

Za ovaj specijalni event, sve igre iz kluba biće dostupne za igranje, a ako želite da igrate neku svoju igru sa okupljenim članovima, slobodno je ponesite sa sobom...

Svi članovi kluba koji dođu na Međunarodni dan društvenih igara, dobiće u člansku kartu nalepnicu koja označava prisustvo na ovom značajnom event-u, čime su na korak bliže do besplatne godišnje članarine.

Da bi dobili nalepnicu morate da kod sebe imate našu člansku kartu, što znači da je neophodno da nam do tada donesete sliku.

Pokušaćemo da obezbedimo još lepih iznenađenja.