Cybernatural presents Techno-logical @Feedback

Kada: -
Gde: (Balkanska 2a)
Rezervacije: 060 5688734

O događaju:

Cybernatural presents : Techno Logical 26. maj 22h!

Posle kartke pauze Cybernatural ekipa ponovo sa vama. U klubu Feedback nastupaju sa istom idejom o sudaru dva vodeća žanra elektronske muzike, Techno i Psytrance.Techno-Logical je naziv prvog eventa u nizu koji ima za cilj da vam pored same muzike predstavi i DJ-eve koji su imali veliki uticaj na razvoj Cyberenatural organizacije.

DeeZeeJay /System Error /Noise Unit/ Velibor Stevanović
Još kao vrlo mlad pokazuje interesovanje za muziku.U svojoj 13-oj godini upoznaje svet elektronske muzike i gotovo u isti mah se zaljubljuje u istu. Svoj prvi "DJ nastup" imao je sa nepunih 17. godina. Prvi zvanični nastup, avgusta 2006. u malom gradskom klubu.
Kasnije se, kao 4. član priključuje “InputMusic” ekipi, koja je za cilj imala promociju, očuvanje i širenje techno kulture u južnom delu Srbije. Nakon serija uspešnih dešavanja u regionu, krajem 2008. godine ekipa se rastura i DZJ kređće svojim putem.
Na leto 2009. dobija rezidenturu u klubu “Brod . i tada prelazi sa analogne na digitalnu tehniku miksa.
2010. su njegovi mixevi bili emitovani i na svetskim internet radio stanicama poput "Pure.FM", "Frisky radio", "Fnoob", kao i domaći "Koncept Radio" i "Encoder radio". Iste godine je bukiran na oba Niška festivala: E-TVRDJAVA i Nisomnia 2010. Krajem novembra iste godine, ozvaničena je i saradnja Aleksandra Milića i DZJ-a pod zajedničkim imenom "Tehnolozi", vrlo uspešnom žurkom uz podršku .B.A.U.K. ekipe i kluba Base.
"Inficiran" zvukom DJ-eva i producenata kao sto su: Speedy J, Chris Liebing, Adam Beyer, Richie Hawtin, Umek, Eric Sneo, Mauro Picotto i mnogi drugi, gradi svoj muzički stil. Karakteriše ga dubok, tvrd i pomalo trippy zvuk... Jednom rečju: TECHNO ! Ovih dana on i njegov prijatelj Mario Kujačić/Utopia čine selekciju pod nazivom NOISE UNIT i zajdno nastavljaju sa promovisenjem Techno kulture.

Cybernatural podrška:
Perk-Cybernatural
Electro Silver-Cybernatural
Automaton-Cybernatural

Ulaz 200 din.

Vidimo se na event-u!