RanchaTek @ Liv

Kada: -
Gde:

O događaju:

LIVooovanje w/ RanchaTek

Vladimir Rančić a.k.a. RanchaTek je DJ i producent iz Srbije, poznat po intenzivnom funky techno zvuku s dosta groovea i tech-house motiva, a kod njega je sve podređeno studijskom radu i akciji za DJ pultom. Dosad je imao već brojna izdanja za priznate svetske lejblove kao što su Funk’n’Deep, Pornographic, Nervous Records, Hotfingers, 1605 Music Therapy, Unity Records i druga prestižna imena, a ono što je najbitnije – te se trake prilično često vrte u setovima velikana kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Bob Sinclair, Umek, i drugi asevi klupskog zvuka.
U gornji deo produkcije se lansirao 2013. trakom “Vagabundos” koja je dostigla prvo mesto na Traxsourceovoj tech house listi, a usledila je “Islas Baleares” na drugom mestu, a generalno se sav njegov materijal može naći u top 100 na Beatportu i Traxsourceu.2014 godine Traxsource ga ubraja u Top 100 najboljih producenata Tech House/Techno zanra za tu godinu.
Svoju karijeru kao DJ je zapoceo 2010 godine i do sada je radio u gotovo svim vecim klubovima u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj, Sloveniji,Bugarskoj, Makedoniji, Ceskoj, Holandiji itd.

Local support by >>>Dj WANNABE

Posle 00:00h ulaz 150 kinte

Info&rez. 0646687090 ili u inbox