Crveni Karton- Bolesna Štenad Feedback Niš

Kada: -
Gde: (Balkanska 2a)
Rezervacije: 060 5688734

O događaju:

Bolesna Štenad je bend koji postoji više od pola decenije, a sebe nazivaju jednim od vizuelno najružnijih bendova u regionu. Bend je neuobičajen u svakom smislu, pa i kada je reč o biografiji – nemaju je! U svoja predstavljanja neretko ubacuju izmišljene i krajnje satirične citate, među kojima je i ''citat'' jednog od državnika iz regiona:
”Odlikuje ih nevjerovatan broj fizičkih mana i duševnih bolesti te žive u stalnom strahu da ne završe u nekom cirkusu, a sve se to naravno odražava i na njihovo stvaralaštvo. To je nekakav pokušaj nekakve umjetnosti, ne znam ni ja kako bih to nazvao... bože me... da nema riječi da opišem koliko je to odvratno...” (Filip Vujanović o Bolesnoj Štenadi u listu Slobodna Dalmacija 23.08.2017)

Za Crveni Karton sve kolege, muzički kritičari i portali u glas jednoglasno kažu da su jedni od predvodnika nove generacije srpskih bendova.
Svakog vikenda od grada do grada, čuje se“ Glas” novog vremena koji promovišu momci iz Kruševca.
Koncertno sigurno jedan od najaktivnijih , najsmelijih i najtraženijih mlađih bendova u Srbiji, koji posle nedavne pobede na “BARF”u I putovanjima po raznim gradovima Srbije i regiona, po drugi put dolaze u Niš, tačnije u klub “Feedback”.

Karte u pretprodaji Vintage Shop
Cena karte: 300rsd
Crveni Karton- Bolesna Štenad Feedback NIŠ
-------------------------------------------------------------