Alexandar Ivkovic Club Liv

Alexandar Ivkovic Club Liv
Kada: -
Gde: (Trg Republike)
Rezervacije: 064 6131013

O događaju:

Alexandar Ivković je beogradski DJ I producent.
Profesionalnu karijeru kao DJ je započeo 2002. godine.
2004. godine se pridružio renomiranoj srpskoj techno organizaciji “Tehnika 8x8”.
Radeći na svojim veštinama I produkciji, postaje deo velikih muzičkih festivala I žurki, radeći rame uz rame sa imenima svetske, elektronske, muzicke scene.
U poslednjih nekoliko godina, njegov fokus postaje produkcija I kao rezultat toga nastaju izdanja za Loco Dice-ov label Desolat, Bitten, Serkal, Sanity I drugi.
Sva izdanja su podržali Loco Dice, Carl Cox, Umek, Richie Hawtin, Mathias Tanzman, Guti, Anja Schneider…
Alexandar smatra da je techno esencija njegove muzike.
Jaki I groovy taktovi, vokali, dinamika I energija u trakama stvaraju savršenu kombinaciju koja omogućava ljudima da osete muziku.
Harmonična kombinacija techo I house muzike je njegov zaštitni znak.

Milenko - U DJ vodama od 2003. dve godine kasnije okreće se i produkciji, što se osetno odrazilo na broj poziva za gostovanja ne samo u našoj zemlji već i u regionalnim centrima Hrvatske, BiH i Crne Gore. U klubovima i na festivalima DJ pult delio je sa eminentnim imenima evropske i svetske scene : Dave Clarke , Marco Bailey, A.Paul , Alexander Kowalski , Skober , The Yellowheads , Tom Hades , Billy Nasty, Petar Dundov , Alex Smoke ,Boza Podunavac , Vlada Janjić, Dejan Milicevic, Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic, Kobaja ,Veztax , Speedy , Dr.Adji …

Pagan - Nebrojeno je materijala koje je od 2012. do danas objavio za više od petnaest etabliranih etiketa (Parabola, Tauten, DSR Digital/Drugstore Records, WAM-We Are Music, Klinik:Room …), a da je reč o izvarednim izdanjima potvrđuju Markantonio, Richie Hawtin, Marco Carola, Joseph Capriati, Paco Osuna, Umek, Maceo Plex/Maetrik, Christian Varela, Mikael Jonasson, Nick Waren, Pedro Delgrado i mnogi drugi koji biraju Adjijevu produkciju za svoje nastupe širom sveta.
U klubovima i na festivalima DJ pult delio je sa eminentnim imenima evropske i svetske scene : A.Paul, David Moleon, Mikael Jonasson, The YellowHeads, Skober, Timmo, Vextax, Kalden Bess, kao I domaće : Milenko, Speedy, Boza Podunavac, TKNO, Randy Mihajlovic, Lea Dobricic, Kristina Lalic, Marko Milosavljevic, Kobaya, Bokee, Janus, Milos Vujovic, Vid Marjanovic, Sugar Lobby, Alexandar Ivkovic, Mihajlo HFM, Concrete DJz.
Formiranje sopstvene izdavačke kuće ‘’Subbteraneus’’,u 2016.godini, logičan je sled u Adjijevoj uspešnoj karijeri,dok 2018.pocinje sa novim alijasom, PAGAN.

MORE INFO SOON !