Music Reactions w/-Pablo Diskko Nl, Rar & Betomeng - Feedback

Music Reactions w/-Pablo Diskko Nl, Rar & Betomeng - Feedback
Kada: -
Gde: (Balkanska)
Rezervacije: 060 5688734

O događaju:

"Svaki svetac ima prošlost, a svaki grešnik budućnost."
- Oskar Vajld

Music Reactions ekipa se vraća u klub Feedback! 16. Marta njihov gost biće talentovani član HIS DARK Elements organizacije - pablo diskko. Njegov poslednji EP sa lejbla DISSOLUTE pojavio se na prestižnim platformama kao što su NTS Radio, IFM i DJ MAG JAPAN dok je Pablov kolektiv aktivan u Amsterdamu i Berlinu organizujući događaje na lokacijama neeksploatisanim od strane mejnstrim tehno industrije.

Pavlos Karathanos je ime iza pseudonima Pablo Diskko, ovaj grešnik dolazi iz jednog malog grada u Grčkoj. Sada baziran u Amsterdamu, poznat je po svojim beskompromisnim i hipnotičkim setovima, u kojima tečno spaja sve u rasponu od mutant tehna, opskurnog hausa, esida, pa do left field eksperimentalne elektronike i diska. U poslednjih osam godina delio je noć sa umetnicima kao što su: Funk, Florian Kupfer, Steffi, Veronica Vasicka, Tim Sweeney, Vakula, Das Ding, Dollkraut, Tama Sumo, ali i pionirima tehna Juan Atkinsom i Robert Hoodom.

Pored Pabla 16. Marta u klubu Feedback po prvi put posle gostovanja u berlinskom klubu Griessmuehle dekove će podeliti dva najiskusnija rezidenta organizacije aka i aka .

Ulaz: 400RSD