Mirko Lazarević, Techa & Betomeng - 20. April - Feedback

Mirko Lazarević, Techa & Betomeng - 20. April - Feedback
Kada: -
Gde: (Balkanska)
Rezervacije: 060 5688734

O događaju:

Music Reactions je organizacija koja se poslednje dve godine bavi promovisanjem i organizacijom događaja zasnovanih na vrednostima tehno kulture.

Mirko Lazarevic je aktivno počeo da se bavi di-džejingom kada ga je DJ Slavka pozvala da sa njom nastupi u klubu Omen 1997. godine što je bila njegova životna prekretnica, od tada je stalni akter na klupskoj sceni Srbije. Tokom svoje karijere izgradio je karakterističan stil, stekavši reputaciju di-džeja koji ne pristaje na kompromis pri puštanju muzike. Intenzivno se trudi da publici širom Srbije predstavi underground zvuk (Dub techno, Acid i Techno). Dovodio je underground imena kao što su Ness, Mary Velo, Hector Oaks, Oscar Mulero, a sa ex Koletivom Triii, koji je uz njega činio Boža Podunavac i Dušan Kačarević, Boston 168, Artefakt i Truncate.


je spoj tame Petrovaradinske tvrđave (rezident kluba Tunnel), energije najvećih festivala kod nas (Exit, Lovefest, Sea Dance) i nekonvencionalnosti KC Lab-a. Kombinacijom oldskul tehno, house i elektro zvuka, svojim DJ setovima publiku vodi svaki put na sasvim novo intergalaktičko putovanje, gde je svaka traka posebno odabrana kao deo muzičke priče koju želi da ispriča.

Upad 300 RSD