Humanitarno Betoniranje - 05. Maj - Feedback

Humanitarno Betoniranje - 05. Maj - Feedback
Kada: -
Gde: (Balkanska 2a)
Rezervacije: 060 5688734

O događaju:

Humanitarna žurka Betonjere biće održana u nedelju 5. maja 2019. u niškom klubu Feedback, sa početkom u 21h. Sav prihod od ulaznica, po ceni od 100 dinara, namenjen je lečenju Marije Đorđević.
Betonjeru čine dvojac iz Niša – Filip Ćafi Avramović i Luka Radulović, koji pored emisije koja se bavi alternativnim bendovima sa područja Balkana, organizuju i festivale Into the pit, kao i žurke pod nazivom „Betoniranje“.
Ovoga puta Betoniranje ima humanitarni karakter, kako bi se sakupila sredstva za lečenje Marije Đorđević (23) iz Surdulice, kojoj je nedavno otkriven tumor bubrega i stručnjaci kažu da lečenje od takozvanog Belinijevog sindroma hitno mora da nastavi u Milanu, gde postoje velike šanse za pozitivan ishod. Marija je primljena u bolnicu u Milanu, gde je zadržana, i iščekuje se konačna dijagnoza, kao i odluka o početku terapije.
„Ovom prilikom smo odlučili da žurka ima humanitarni karakter, kako bismo na ovaj način dali svoj doprinos u lečenju onima kojima je to potrebno. U zemlji gde se bolesni leče putem SMS-a, ne ostaje nam drugo nego da računamo na humanost građana i pozovemo ih da ovim putem pomognu Mariji“, kaže organizator Humanitarnog Betoniranja Filip Avramović.
Novac za lečenje Marije Đorđević može se uplatiti na žiro račun njenog oca:

Zoran Đorđević
160-0400100029454-69

Ogromno hvala, za nesebično angažovanje tokom svih ovih godina.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Po drugi put ekipa Betonjere dolazi u Feedback, da samo za vas dragi alternativci zavrti samo dobar gaber! Ovo nam je odlična prilika da uradimo nešto humano, i uzgajimo ljubav prema alternativi i nu metalu! Poželite nam dobrodošlicu u nedelju 5/5/2019!

*** Dva Dj-a, džast for jour pležr. HEADBANG ZAGARANTOVAN!**

Pa kaže opis iventa :

Kao i do sada ekipa Betonjera vrti za vas alternativu i hitove devedesetih i dvehiljaditih. U suštini sve ono što ste slušali dok ste bili srednja škola ? Počev od Tony Hawk Pro Skater OST preko Mushroom Heads / P.O.D.-a do Limp Bizkita i Static X-a.

Nemojte kasniti ♥