Underground Connection at Liv

Underground Connection at Liv
Kada: -
Gde: (Trg Republike)
Rezervacije: 064 6131013

O događaju:

🔊🔊🔊
Livoovanjeee w/ Underground Connection

Ovo je event na koji smo dugo cekali. Nakon cetiri sezone, ekipa Underground Connectiona je konacno na okupu!!!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Trips & Tics

Muzičko putovanje DJ dvojca Trips & Tics (Jovan Hadži-Ristić i Dejan Nedeljković) počinje 2000-ih godina kada su se upoznali na jednoj od tada čestih žurki u klubu "Jezero" u Vrnjačkoj Banji. Ubrzo nakon toga postaju jako dobri prijatelji, sve češce zajedno posećuju žurke, individualno počinju da se bave dj-ingom i nalaze da im je muzički ukus jako sličan. Poslovne obaveze u različitim gradovima ih odvajaju na par godina sve do 2012-e kada su odlučili da žele da zajedno pokrenu projekat Trips & Tics. Od tada ređaju uspeh za uspehom i zavređuju veliko poštovanje svih artista sa kojima su sarađivali. Količina energije kojom zrače kada stanu za DJ pult, čini da niko ne može ostati ravnodušan prema muzici koju selektuju. Najviše uticaja na njihov muzički ukus ima underground techno scena jos od svojih početaka. Zvuk koji vole da dele sa publikom je masivan i snažan, oslobođen od muzickih stereotipa. Vole duge setove jer njima mogu publici preneti svu energiju koju bi želeli. Nastupali su na nekim od najvećih festivala u Srbiji kao sto su Exit, Exit Vibe, Lovefest, Dev9t, kao i u brojnim klubovima Srbije gde su DJ pult podelili sa imenima kao što su Dave Clarke, Dubfire, Stephan Bodzin, Valentino Kanzyani, Nicole Moudaber, Secret Cinema, Dave Angel, Boža Podunavac, Marko Nastić, Marko Milosavljević I mnogim drugim . Jedni su od osnivača organizacije Underground Connection, sa kojom su ugostili puno poznatih izvodjača sa domaće i inostrane scene u cilju širenja popularnosti elektronske muzike i alternativne kulture. Rezidenti su Club Escape-a u Kraljevu.
Linkovi:


BLACKsmith

Biti drugaciji nije potreba vec obaveza svakoga od nas, a biti drugaciji danas jednostavno znaci biti svoj. Životni put gradimo idejama i postupcima, zato su naši izbori ono sto nas odredjuje. Kovac svoje sudbine, BLACKsmith je odluco da savremenoj muzici posveti svoja najdublja osecanja, svoje ideale.
Reci mu nikada nisu bile jaca strana, zato je od samoga pocetka muzika bila tu. Sve vrste muzike. Dok je pratio same pocetke i razvijanje elektronske muzike, putovao je napred i nazad kroz sve muzicke periode, gotovo sve žanrove i pod-žanrove, tragajuci za njihovim korenima i fuzijama. Ali nekako, iznad svega ostalog, Tehno, u svom najširem spektru, postala je njegova najveca strast, a DJ setovi njegov nacin izražavanja.
Ucestvovanjem u stvaranju Underground Connection organizacije izranja iz digitalnog sveta i sada pokušava da vam se približi na sve ucestalijim nastupima među kojima su najzapaženiji bili nastup na Lovefest-u i nastup sa legendarnim Dave Angel-om. On nece pokušati samo da vas zabavi, on želi da lagano izgradi dramu od vaše sopstvene mašte i emocija, najdubljih strahova i najmracnijih misli, ali i da vas podseti da jedinu šansu da stvarate, volite i verujete imate jedino ovde.


Na Kraljevačku klabing scenu ulazi 2008.godine i do danas ste ga mogli čuti u svim relevantnim klubovima koji su radili elektroniku.Od 2008. godine pa do danas kroz karijeru sarađuje sa dosta umetinika sa domaće scene, učestvuje na nekoliko dj takmičenja kao i velikih festivala poput Kings Town fest, Street art Festival u Kraljevu, Big Snow Fest , LoveFest u Vrnjačkoj Banji 2014. nakon čega sledi period rezidenture u Kraljevačkom klubu RocknRolla Underground sa dugogodišnjim prijateljem i kolegom Markom Milivojevićem (Cez). Tokom ovog intezivnog perioda rada Marko i Aleksandar su ugostili dosta umetnika kako iz Kraljeva tako i iz Srbije da bi nakon određenog vremena upoznali i ugostili kolege iz Vrnjačke Banje (Trips&Trics) sa kojima počinju da sarađuju. Ubrzo nakon toga osnivaju organizaciju i projekat Underground Connection sa ciljem da zajedničkim snagama ugoste što je više moguće umetnika kako sa domaće scene tako i iz inostranstva...
PS. DODJI RANIJE!!!
Ulaz do 00:01h-250 kinte,nakon toga 350
Info&rez. 0646687090 ili u inbox