Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor u Nišu

Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor u Nišu
Kada: -
Gde: Dom Vojske Niš

O događaju:

Proslavljeni glumac sa holivudskom slavom, Rade Šerbedžija, najavio je svoj tradicionalni prednovogodišnji koncert u Nišu sa bendom “Zapadni kolodvor”. Nastup velikog barda glumišta sa eksjugoslovenskih prostora najavljen je za subotu 28. decembar u velikoj sali Doma Vojske od 20 sati.

Neumoran, nezadrživ i neuništiv, Šerbedžija nije samo glumac, on je i reditelj, pisac, pevač, boem, intelektualac, poeta i zabavljač, gospodin i vagabundo, koji sa sobom nosi najfinije nijanse kafanske ludosti, suptilnu melanholiju, vinom podgrejanu maštu i lakoću postojanja.

Ovaj svestrani umetnik, prosuće još jednom pred nišku publiku ceo svoj život. Otvoriće svoju dušu, iz dubine, iskreno. Otpevaće svoju mladost, svoje radosti i tuge, životno iskustvo. Raspirivaće najintimnije vatre. Njegove vatre. Pokazaće svoju posebnost i veliki talenat, a koncert će nositi naziv „Ti bi htela pesmom da ti kažem“.

Šerbedžija ume da pije na sceni. Ume da polomi čašu, a da se ne poseče. Vešto, kao neki iskusni kaskader. Sve na Šerbedžijinom koncertu ima smisla. I ta polomljena čaša, koja kao da otvara sećanja brojnih generacija, i čuva od zaborava.

Čeprkaće Šerbedžija po svojoj duši i podsetiće nas na neke najintimnije trenutke svog života u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Londonu, Los Anđelesu. Recitovaće Rakića, Disa, Dedića... Pevaće makedonske, romske, bosanskohercegovačke, srpske, ruske pesme. Svoje pesme. Otpevaće svoju dušu. Otpevaće veliku Jugoslaviju.

Ulaznice po ceni od 1200 dinara - balkon, 1500 dinara - loža i parter, su u prodaji na blagajni Doma Vojske, kao i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na:



Za spisak prodajnih mesta u vašem gradu, kliknite na link , pa u gornjem levom prozorčiću izaberite ime grada.