Synchronicity - Open Air - 11. Septembar - Letnja Pozornica

Synchronicity - Open Air - 11. Septembar - Letnja Pozornica
Kada: -
Gde: (Letnja pozornica, Tvrđava)
Rezervacije: 018 4150160

O događaju:

Open Air Synchronicity! ?

Getting back to what feels true and right! After the many hardships we had since the start of 2020, slowly we are getting back to love, health and good vibrations! Let's start this summer with the energy we have kept locked inside! It's time to open our hearts and fully enjoy the summer of hope!
*
Da li ste spremni za najluđi Synchronicity do sada?! ?
Početak leta nade obeležićemo najjačom žurkom do sada! ?
Na Letnju pozornicu stižu legende domaće scene, Stereo Banana, koji ce svojim nastupom zapaliti tvrdjavu, a tu je još jedno veoma poznato ime sa naše scene, Cooby Selecta, a svoj zvuk ce predstaviti i Slink, devojka pred kojom je velika buducnost. Na putovanje kroz svemir vas kao i uvek vodi i Synchronicity. ?
Vidimo se 4. jula na pozornici! ?
Ogranicen broj karata bice pusten u pretprodaju 10. juna po ceni od 300 dinara, na Letnjoj pozornici u tvrdjavi. ?
------------------------------------------------------------------------------------------
• Stereo Banana•
To, igranje rečima i notama, ne može niko osim njih. Oni su najgori, ali zato su i najbolji. Oni supropalice i budale isto toliko koliko su i geniji. Oni su i kurve i makroi u isto vreme. Oni su brži od metka, ali su i sporiji od kornjače. Oni sve vide, ali ne koriste oči. Oni su oči. Oni su Stereo Banana.
Nepoznati autor

Stereo Banana je rodonačelnik novog žanra u muzici zvanog kungfuzija i nadaju se da će jednog dana u udžbeniku za muzičku kulturu da dobiju barem pasus.
Intergalaktička kaznena ekspedicija Stereo Banana, koju čine Nemus i Naopak, je pre pet proleća izbacila svoj debi album pod nazivom naziv Šijemo sambu, a u muzičku orbitu lansirao ih je singl Da li vi masturbirate pred grad?.
Prvog dana jeseni 2015. godine izašao je njihov drugi album pod imenom Munje nebjeske. Njemu je prethodio singl Melem, koji je završio na prvom mestu MTV liste “Domaćica”.
Sa drugog albuma najviše ih je proslavila pesma Nemoj da znojiš tehniku, zbog koje su u štampi stekli epitet “domaćih Chemical Brothers”.
Spot za ovu pesmu, kao i za većinu njihovih video uradaka, režirao je i montirao Miša Ignjatoviić, koji je za ovaj svoj rad dobio nagradu za najbolju montažu na prošlogodišnjem Split Spot festivalu.
Eksplozivni niški dvojac gruva već duži niz godina, a samo tokom prošle godine su nastupali na brojnim festivalima, kao što su EXIT, LoveFest, Seasplash, Backyard Art, Belgrade Beer Fest, Regius…

FB stranica: https://www.facebook.com/stereobanana
YouTube kanal: https://www.youtube.com/user/stereobananarecords/
Instagram: https://www.instagram.com/stereo_banana
Official site: http://www.stereobanana.com
------------------------------------------------------------------------------------------
• COOBY SELECTA •
(Dirty Bass)

Cooby Selecta aktivno ucestvuje na sceni od 2009. Pod uticajem reggae & jungle vibracije koju je par godina prezentovao sirom zemlje sa MeanJah sound system-om, odlucuje da krene u samostalni rad sa fokusom na drum and bass & jungle muziku. U setovima cesto koristi dubplatove stare kao i nove, tako da nikog ne ostavlja ravnodusnim. Takodje cesto mozete cuti i reggae, garage, grime, dubstep setove…

Osnivanjem MAST Netlabel-a saradjuje sa vise imena kako sa domace tako i sa inostrane scene.
U svojim setovima kombinuje razlicite stilove drum&bass i jungle zvuka, sto njegove nastupe cini jedinstvenim.

Tvorac je Dirty Bass organizacije koja za cilj ima promovisanje i prezentovanje bassline muzike. Istoimene zurke uz puno razlicitih gostiju iz zemlje i inostranstva
uspesno traju i pruzaju nezaboravan provod.

Gostovao je sirom Srbije, kao i u Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Bugarskoj. Nastupao na festivalima : Run MK (Stip, Macedonia), Ritual (Novi Sad), Reggae Serbia (Pancevo), Urbanizam (Nis), Reload (Vladicin Han), 3D (Prokuplje), Vodova (Ruski Krstur)...

Delio binu sa imenima kao sto su: Roni Size (UK) Trei (NZ), Remarc (UK), Masterpeace (UK),
Darko Stepic (MK), Monotype (BG), Tectone (MK), Masturbeator (CG), Rahmanee,
Codex, Fokus, Euphorics, Hi Headz, Dzonindza, Dubioza Kolektiv, Blaya dub Playa,
Bad Copy, Eyesburn, Irie FM, Stereo Banana, Konza Snostra, BKO, Sajsi MC,
Sofa Kru, Yebiggah, Kritik, Shiny-D, Darkandroid, Tjamil, Paha selecta, Jelow, Sorriso,
La Bass Foundation, Rim Runner, Gillien...

: : : www.facebook.com/coobyselecta
: : : www.facebook.com/profile.php?id=100002005348071
: : : www.twitter.com/coobyselecta
: : : www.soundcloud.com/coobyselecta
: : : www.mixcloud.com/coobyselecta
: : : www.youtube.com/user/coobyselecta
: : : http://instagram.com/coobyselecta
: : : www.facebook.com/dirtybassle
------------------------------------------------------------------------------------------
• Synchronicity•
SYNCHRONICITY MOVEMENT je pokret koji kroz muziku zalazi u dubine duse; pokrece telo uz ritam i izvlaci agresiju, prodire u unutrasnji mrak i transformise ga u ljubav.
Fuzija zenskog Live vokala sa raznim varijacijama drum and bass zvuka, uz tvrde i duboke bassove; ce nas odvesti na putovanje kroz svet beskonacnih mogucnosti, u samu srz naseg postojanja. Setovi prolaze kroz razlicite etape Deep-a, Half-a i Roller-a, ali i Liquid-a i Neurofunk-a.
Iza njih je niz uspesnih klubskih i Open Air zurki, gde pored muzike, paznju posvecuju dekoraciji, umetnosti, plesu i ljudima. Pored nastupa u Nisu, nastupali su sirom Srbije, na Exit festivalu 2018. i 2019. godine i festivalu Dev9t 2019. Binu su podelili sa mnogim domacim i svetskim imenima kao sto su: AMC, Alibi, Technimatic, Gydra, Rahmanee, Sky Wikluh, Drop Sensei, Codex, Euphorics & Edge MC, Splash Heads, Nobru, Mi:Low, Rcallz, Missin, Architect, Kritik, Critical Bass, Massivity, Untek, Arxiva, Exorcist, Pointfield, Electro Silver, Naopak, MC Bo Jah, Don Dada itd.

Links:
https://soundcloud.com/user-210978657
https://www.mixcloud.com/Synchronicitymovement/
https://www.facebook.com/Synchronicitymovement/