Punk U Nišu

Punk U Nišu
Kada: -
Gde: (Cara Dušana 54, Dušanov bazar, lokal 10)
Rezervacije: 064 1166348

O događaju:

Bendovi:

SNB (Skupljeni na brzinu), Novi Sad
https://www.youtube.com/watch?v=2gFgL8nXcGg
"Bend je osnovan 1995. godine u banatskom mestu Novi Kneževac.
Ivica Petrić (gitara, vokal),
Nenad Grbušić (bas),
Miroslav Popov (bubanj)
Trenutno živimo i radimo u Novom Sadu.
Od nastanka benda do danas dolazilo je do promena članova i nekoliko kraćih pauza u radu, ali je suština ostala ista: energično, kratko i jasno. 2000. godine smo snimili 5 pesama kao demo za album koji jos uvek nije realizovan. Sa pesmom “Ska” smo predstavljeni na kompilaciji “Ska Factor Positive” izdatoj u Sloveniji 2003. godine na kojoj se nalaze ska bendovi iz čitavog regiona. Sada u ovoj postavi snimili smo 3 nove pesme, a za pesmu Grad je snimljen i prvi spot. Takodje, u planu je i snimanje ostatka materijala za album.

Iza sebe imamo preko stotinu nastupa širom Srbije i nekoliko nastupa u inostranstvu: Ska festival u Budimpešti, gosti na promociji albuma Direktora “Lesli se vraća krući” u KST-u u Beogradu, promocija emisije Larmanje u klubu Enter (ex Kapija) u Novom Sadu, The Quarter club, SKC Fabrika u Novom Sadu itd..."

Punkreas, Nikšić

Punkreas je bazično punk bend sa uplivima hard corea, ska i klasične gitarske muzike. Bend postoji 16 godina. Iza sebe imaju dva albuma „Glavom kroz zid“, koji je dobio sjajane kritike u regiji te „Majmunska posla“, kao i EP „1000 zašto, 1000 zato“. Okosnica su crnogorskog rokenrola i iza sebe imaju dosta zapaženih nastupa koji uključuju one na Punk Rock Holidayu, Exitu, Sea Danceu, Arsenal festu, Ex Yu Rocksu, Rockaway Lakeu, Streetriffsu, kao i turneje po Mađarskoj, Sloveniji, Rumunijij, Bugarskoj, Srbiji i Austriji.

UPAD: 250rsd