Repertoar niških bioskopa

Uvek aktuelan repertoar bioskopa Cineplexx, Vilin grad i Cine Grand. Pogledajte trejlere filmova i saznajte cene karata za svaku projekciju.

Čudesni svet

Strange world

102'
fantazija, akcija, animirani, avantura
Don Hall
Legendarni Clades su porodica istraživača čije su razlike pretile da sruše njihovu najnoviju i najvažniju misiju.

Vera

Vera

130'
drama, triler
Nedeljko Kovačić
Jovana Stoiljković, Petar Zekavica, Nikola Kojo
Film “Vera” je inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svetskog rata, koju su neki nazivali “srpska Mata Hari”.U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, nemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi.

Divlja noć

Violent night

112'
akcija, komedija
Tommy Wirkola
David Harbour, John Leguizamo, Edi Patterson
Od 87Northa, producenata filma Niko, Džon Vik, Atomska plavuša, Dedpul 2, Brzina metka i Paklene ulice - Hobs i Šo dolazi mračna praznična akciona komedija koja nam govori da uvek treba da se kladimo na crveno.Kada tim plaćenika upadne u bogato porodično imanje na Badnje veče, uzimajući sve prisutne za taoce, oni nisu pripremljeni za iznenadne borce: Deda Mraz (Dejvid Harbur, Crna udovica, serija Stranger Things) je na terenu i upravo će pokazati zašto ovaj Nik nije svetac.

Crni Panter: Vakanda zauvek

Black Panther: Wakanda Forever

161'
akcija, avantura
Ryan Coogler
Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Danai Gurira
Nacija Vakanda je u sukobu sa svetskim silama koje su intervenisale dok oplakuju gubitak svog kralja T'Čale.

Mačak u čizmama - Poslednja želja

Puss in Boots: The Last Wish

101'
animirani, avantura, komedija
Joel Crawford
Antonio Banderas, Salma Hayek, Olivia Colman
Ove jeseni, na veliko platno vraća se omiljeni, šašavi, neustrašivi mačak koji obožava mleko!Po prvi put, posle više od decenije, Dream Works Animation predstavlja novu avanturu iz Šrekovog univerzuma. Odvažni odmetnik, Mačak u čizmama otkriće da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje bezbednosti došli po svoje. Mačak je iskoristio osam od devet života, ali usput se zabrojao. Vraćanje života odvešće ga u njegovu najveću potragu ikada.Antonio Banderas, svojim glasom ponovo je oživeo Mačka u čizmama u njegovom epskom pohodu u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Ali, kako mu je ostao samo jedan život, Mačak će morati da se ponizi i zatraži pomoć svoje bivše partnerke i neprijateljice Kiti kojoj je glas pozajmila Salma Hajek. U svom pohodu, Mačaku i Kiti će, uprkos njihovom mišljenju, pomoći Pero, brbljiv i izuzetno veseo džukac. Zajedno, naš trio moraće da bude uvek korak ispred Zlatokose, krimi familije Tri medveda, “Velikog” Džeka Hornera i zastrašujućeg lovca na glave Velikog Zlog Vuka.Lik Mačka u čizmama prvi put se pojavio 2004. godine u filmu Šrek 2, koji je bio nominovan za Oskara. Istog trenutka postao je globalna senzacija. Kasnije, Mačak se pojavljivao u još dva nastavka priče o Šreku, kao i u svom filmu i brojnim animiranim filmovima i TV serijama koje je stvorio Dream Works Animation. Filmovi o Šreku i Mačku u čizmama zajedno su zaradili više od 3.5 milijardi dolara širom sveta.

Meni

The Menu

106'
horor, komedija
Mark Mylod
Anya Taylor –Joy, Janet McTeer, Ralph Fiennes
Mladi par putuje na udaljeno ostrvo kako bi jeli u ekskluzivnom restoranu u kojem šef kuhinje priprema izvrsna jela, uz šokantna iznenađenja.

Poker face

Poker face

97'
triler
Russell Crowe
Russell Crowe, Elsa Pataky, Liam Hemsworth
Krou igra Džejka, tehnološkog milijardera koji okuplja svoje prijatelje iz detinjstva na svom imanju u Majamiju za ono što se pretvara u igru pokera sa visokim ulozima. Prijatelji imaju odnos ljubavne mržnje sa domaćinom, glavnim igračem/planerom, i on je smislio razrađenu šemu osmišljenu da svima njima donese određenu pravdu. Međutim, Džejk ponovo razmišlja o svojoj strategiji kada njegovu vilu u Majamiju preuzme opasan osvajač čiji su se prethodni poslovi završili ubistvom i paljevinom.

Vreme Armagedona

Armageddon Time

115'
drama
James Grey
Anne Hathaway, Anthony Hopkins, Jeremy Strong, Banks Repeta, Jaylin Webb
Kvins, Njujork. Osamdesete godine prošlog veka. Dvanaestogodišnji Pol Graf odrasta u toplom i bučnom porodičnom okruženju čiji je deo njegov deda, koji podstiče njegove umetničke težnje. Njegov najbolji prijatelj je Džon Kroker, afroamerički dečak. Njih dvoje su nerazdvojni i skloni nestašlucima, ali nakon incidenta u kojem Džon i Pol dele „čaj koji te zasmejava“, Polovi roditelji odlučuju da ga prebace u privatnu školu koju pohađa njegov stariji brat, Ted. Studenti u njoj su skoro isključivo privilegovani belci puni predrasuda. Mladići smišljaju rizičan plan da umaknu svojoj životnoj situaciji i pobegnu na Floridu…

Vinski: Nevidljivi super-klinac

Vinski ja näkymättömyyspulveri

85'
fantazija, kids fest, komedija, porodični
Juha Wuolijoki
Kuura Rossi, Martti Suosalo, Pirjo Heikkilä
Otkada je Vinski upoznao misterioznog apotekara, on više nije obični desetogodišnjak. Uz pomoć čarobnog praha koji je dobio na poklon, Vinski dobija sposobnost postane nevidljiv i da prolazi kroz zidove. Kada u njegovom malom gradu počnu da se dešavaju neobične pljačke, on odlučuje da uzme pravdu u svoje ruke i pohvata lopove uz pomoć svojih tajnih supermoći. Ali ova gadna banda zlikovaca i sama želi da se dokopa nevidljivosti.TitlovanoPreporučeni uzrast: 9+

Dečak delfin

Dolphin Boy

90'
animirani, avantura, porodični
Mohammad Kheyrandish
Nakon pada aviona u more, delfin Danilo spasava malog dečaka iz pobesnelih talasa. Od tada, prijatelji, skoro braća, bezbrižno odrastaju zajedno u čarobnim morskim dubinama. Sve dok jednog dana mir njihovog radosnog malog sveta ne uništi zla hobotnica. On proteruje dečaka na kopno, gde će morati da nauči da živi među ljudima i shvati tajnu svog porekla. Novi prijatelj, dobrodušni kapetan i delfin Danilo pomoći će dečaku da se nosi sa svim nedaćama - bilo na dnu mora ili na misterioznim dalekim ostrvima. Na tom putu, očekuju vas fantastične avanture.

Zbogom Leonora

Leonora addio

90'
drama
Paolo Taviani
Fabrizio Ferracane, Matteo Pittiruti, Dania Marino
Tri nadrealne sahrane isprepletene su ubistvom dečaka sicilijanskog imigranta u Bruklinu.

Komedija na tri sprata

Komedija na tri sprata

100'
drama, komedija
Sandra Mitrović
Slobodan Boda Ninković, Dragan Jovanović, Vesna Trivalić
Film „Komedija na tri sprata“ prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled obične stambene zgrade u Beogradu. Galerija likova – otudjenih i samoživih, ali dobroćudnih duša je suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada. Zahvaljujući lošim cevima i misterioznim podzemnim vodama Beograda situacija kulminira i sve ih zatekne nespremne.
Ponedeljak, 05.12.

Malci Otpisanci

Extinct

84'
animirani, avantura, porodični
David Silverman
Op i Ed slučajno putuju kroz vreme sa ostrva Galapagos 1835. do današnjeg Šangaja. U konfuziji se probijaju kroz grad i dolaze do užasavajućeg otkrića da je vrsta kojoj pripadaju ubrzo izumrla